کمپانی های دره‌ی سیلیکون در نزاع پتنتی اپل و سامسونگ به حمایت از کمپانی کره‌ای بر می‌خیزند

سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷
مطالعه 2 دقیقه
هنوز نشانی از پایان مناقشه‌ی پتنتی سامسونگ و اپل در میان نیست و حتی پای کمپانی‌های دیگری نیز فیس‌بوک، دل، گوگل، اچ‌پی و ای‌بی نیز در حمایت از سامسونگ به دادگاه باز شده است. با زومیت همراه باشید.
تبلیغات

براساس اطلاعات ارائه شده که برگرفته از سندی است که در تاریخ اول جولای در دادگاه ایالتی آمریکا ثبت شده، کمپانی‌هایی نظیر فیس‌بوک، ای‌بی، اچ‌پی، گوگل و دل به پشتیبانی از سامسونگ در دادگاه برخواسته‌اند. این کمپانی‌ها نه به درخواست سامسونگ بلکه با میل خویش به دفاع از سامسونگ پرداخته‌اند. شنیده‌ها حکایت از این دارد که این کمپانی‌ها پرداخت بخشی از سود حاصل از فروش گوشی‌های هوشمند سامسونگ به اپل را به خاطر سواستفاده از پتنت‌ها ناعادلانه خوانده و نتیجه‌ی چنین آرایی را ممانعت از نوآوری خوانده‌اند.

این کمپانی‌ها اعلام کرده‌اند که فناوری‌های نظیر گوشی‌های هوشمند که شامل هزاران قطعه‌ی متفاوت و پیچیده ی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است، فرآیند بسیار طولانی را برای تبدیل شدن به محصول نهایی و در نتیجه سودآوری برای کمپانی پشت سر می‌گذارند؛ حال آنکه سامسونگ به دلیل سواستفاده از پتنت‌هایی که به چندین بخش از گوشی محدود می‌شود، مجبور به پرداخت جریمه‌ای سنگین شده است. در صورتی شکایت‌های پتنتی به روند معمولی در دنیای فناوری تبدیل شود، باید شاهد گسترش نزاع پتنتی بین کمپانی‌ها باشیم و همین امر محصولات ارائه شده را محدود خواهد کرد و نتیجه‌ی نهایی آن رخت بستن نوآوری و خلاقیت از دنیای فناوری خواهد بود.

پس از آنکه این کمپانی‌ها درخواست خود را تقدیم دادگاه کردند، اپل در واکنش اعلام کرده که درخواست این کمپانی‌ها باید رد شود. کپرتینویی‌ها با شدت بیشتری گوگل را محکوم کرده و این کمپانی‌ را به دلیل در میان بودن پای اندروید به حمایت از سامسونگ متهم کرده‌اند؛ از این‌رو به اعتقاد اپل، گوگل صلاحیت شرکت در دادگاه را به عنوان شاهد ندارد.

سامسونگ در آخرین دادگاه محکوم به پرداخت ۵۴۸ میلیون دلار جریمه شد؛ با این حال این کمپانی درخواستی را مبنی بر تشکیل دادگاه تجدیدنظر تسلیم دادگاه کرده و خواستار این شده تا دادگاه به جای بررسی پرونده با ۳ قاضی، از وجود ۱۲ قاضی استفاده کند. دادگاه تجدید نظر پیشین جریمه‌ی سامسونگ را از ۹۰۰ میلیون دلار به ۴۵۸ میلیون دلار کاهش داد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات